TILLFÄLLE att förvärva sjötomt 17 ha mark på Möja

Fastigheten Berg 2:130 består av 17 ha mark (7 ha skog och 10 ha impediment).

Härlig sjötomt med egen strandllinje ca 300 meter med strålande utsikt mot Möja Västerfjärden.

Det finns inga byggnader eller bygglov fn.

Fastigheten ligger invid Möja Björndalens naturreservat.

Jakt och fiskerätt.

Tillfälle för de som önskar äga mycket mark och en trevlig sjötomt i skärgården och goda framtidsutsikter. Det finns ej byggrätt eller bygglov för byggnader fn.

Läs hela beskrivningen här

Fastighetsmäklare

Hans Fredblad

070-316 25 20

Skicka e-post

Såld

Detta objekt är sålt!

Ring oss för info 08-641 10 00

Fakta

 • Objekttyp:

  Lantbruk

 • Areal:

  170 800,0 m²

Säljtankar?

Funderar du på att sälja din bostad?
Vi kontaktar dig!

Tomt
 • Tomtarea: 170 800,0 m²
 • Summa pantbrev: 6 000 kr
 • Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar:

  Värmdö Berg FS:14, Värmdö Berg S:1, Värmdö Berg S:10, Värmdö Berg S:11, Värmdö Berg S:12, Värmdö Berg S:13, Värmdö Berg S:15, Värmdö Berg S:2, Värmdö Berg S:3, Värmdö Berg S:4, Värmdö Berg S:5, Värmdö Berg S:6, Värmdö Berg S:7, Värmdö Berg S:8, Värmdö Berg S:9

Övrigt
 • Beskrivning: ÖNSKAS PERSONLIGA VISNINGAR/VISNING SÅ ÄR DET BARA ATT RINGA/KONTAKTA OSS SÅ ORDNAR VI VISNING NÄR NI ÖNSKAR.

  BESIKTNING - Vi överlåter åt köparna att själva anlita låta besikta fastigheten så hela undersökningsplikten har fullgjorts av köparna.
  I kontrakt införs en helt öppen § ang besiktning vilket innebär att köparna kan avstå köp efter besiktning och återfå hela erlagda handpenningen och utan skadestånd från någondera part.

  BUDGIVNING:
  Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren vill sälja. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren redovisar budgivningen och budgivarnas namn.
  I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal har undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  FÖRSÄLJNING FÖRE VISNING:
  Ibland kan ett bud inkomma före planerad visning. Mäklaren är skyldig att framföra budet till säljaren. Säljaren avgör om de skall acceptera budet eller ej. Det är att rekommendera, att samma dag som visning sker, gå in på Hemnet för att försäkra sig om att fastigheten finns är till salu. Säljaren avgör om mäklaren, i samband med ett bud som läggs före planerad visning, skall kontakta övriga spekulanter. Säljaren kan även ge mäklaren direktiv att avböja samtliga bud före visning.

  Lagfartskostnad utgår med 1,5 % av köpeskillingen + 825 kronor i stämpelskatt. (avser fysiskt person).
  Pantbrevskostnad för nya pantbrev 2% på uttaget belopp. Fastighetsskatt/avgift utgår med 7.687 kr/år 2017

Kartor