Stor ängs/trädgårdstomt med byggrätt 120 m² på Möja Löka

 • 1 195 000 kr bud

Stor friköpt trädgårdstomt med fritt bra lugnt läge ca 5-6 minuter från Möja Löka:s ångbåtsbrygga som trafikeras året runt av Waxholmsbolaget. Förhandsbesked finns för bygglov för ca 120 m² byggnad i ett plan. Man kan ansluta sig med VA till Bergs VA AB, Tomten är en plan lättbyggd ängs/trädgårdstomt.

Löka är en idyllisk by med fin gästhamn och många traditionella byggnader. Här finns ett sommaröppet café som inryms i i en gammal lada. I Löka finns bed & breakfast.

I Berg Möjas "centralort" finns turistbyrå, året runt öppen livsmedelsbutik, bensinstation, hemslöjdsbutik, restauranger (Wärdshuset, Pärlan m.m.), bageri, vandrarhem och café. I Berg finns även hembygdsmuseet, kyrka, dansbana och boulebana och här kan du hyra stuga, rum, cyklar och kajaker.Gästhamnen ligger i Kyrkviken.

Läs hela beskrivningen här

Fastighetsmäklare

Hans Fredblad

070-316 25 20

Skicka e-post

Intresserad av den här bostaden?Fakta

 • Pris:

  1 195 000 kr bud

 • Objekttyp:

  Ängs/trädgårdstomt

 • Tomtarea:

  3 300 m²

 • Tomttyp:

  Ängs/trädgårdstomt

Säljtankar?

Funderar du på att sälja din bostad?
Vi kontaktar dig!

Interiör
 • Källa för area: Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Taxering
 • Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark
Tomt
 • Tomtarea: 3 300 m²
 • Tomttyp: Ängs/trädgårdstomt
 • Vatten/Avlopp: Anslutning via Bergs VA AB ("kommunalt vatten och avlopp") kostnad ca 130 000 kronor.
 • Tomtbeskrivning: Tomtarea 3 300 m² (friköpt). Plan trädgårdstomt med fritt bra läge.
 • Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar:

  Samfällighet: Värmdö Löka S:1
  Skattetal: Mantal 1/192


  Last: Ledningsrätt Starkström, 0120-92/136.1

Övrigt
 • Beskrivning: BUDGIVNING:
  Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren vill sälja. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren redovisar budgivningen och budgivarnas namn.I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal har undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. FÖRSÄLJNING FÖRE VISNING:
  Ibland kan ett bud inkomma före planerad visning. Mäklaren är skyldig att framföra budet till säljaren. Säljaren avgör om de skall acceptera budet eller ej. Det är att rekommendera, att samma dag som visning sker, gå in på Hemnet för att försäkra sig om att fastigheten finns är till salu. Säljaren avgör om mäklaren, i samband med ett bud som läggs före planerad visning, skall kontakta övriga spekulanter. Säljaren kan även ge mäklaren direktiv att avböja samtliga bud före visning.
  Lagfartskostnad utgår med 1,5 % av köpeskillingen + 825 kronor i stämpelskatt.(avser fysiskt person). Pantbrevskostnad för nya pantbrev 2% på uttaget belopp. Fastighetsskatt/avgift utgår med 1% på taxeringsvärdet för tomter (har ej åsatts ännu). Vid nybyggnation så utgår inger fastighetsskatt de första 15 åren.Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Vägbeskrivning

  Från Löka ångbåtsbrygga rakt fram sedan till vänster upp till stora vägen - höger några 100 meter till tomten som är på vänster sida, se skyltar.

Kartor